Yhteystiedot

Yhteystiedot

myynti@brandphoto.fi
Puh. 010 526 2560

Katajanokanlaituri 5
2. kerros, liikehuoneisto 2
00160 Helsinki

Y-tunnus: 2613737-1

Verkkolaskutus

OVT-tunnus: 003726137371
Operaattori: Apix Messaging Oy

Sosiaalinen media

Brandphoto studio

Brand Photo Studio Helsingin ydinkeskustassa on räätälöity palvelemaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Monikäyttöisessä studiossamme hoituvat helposti niin henkilöstö- ja tuotekuvaukset kuin haastavammat mainoskuvauksetkin. Studiolta löytyy asiakkaita varten kokovartalopeili sekä ehostautumistarvikkeita.

Studio sijaitsee vanhan Tulli- ja Pakkahuoneen tiloissa aivan Katajanokan alkupäässä osoitteessa Katajanokanlaituri 5, 2. kerros. Kauppatorilta on meille vain muutaman minuutin kävelymatka ja rakennuksen edessä on tilaa autoille pysäköintiä varten. Pysäköinti on maksullista.

Kuvaukset onnistuvat tietysti myös asiakkaiden omissa tiloissa, ulkona tai lähes missä tahansa halutussa lokaatiossa. Studiokalustoa on helppo siirtää paikasta toiseen ja suurin osa kuvauksista järjestetäänkin studion ulkopuolella.

Tulli- ja pakkahuone huokuu historiaa. Se valmistui jo vuonna 1901 ja toimi tullausten ja pakkausten parissa aina vuoteen 1974 asti, jonka jälkeen se oli pitkään tyhjillään, kunnes 2000-luvulla heräsi uuteen kukoistukseen.