Yritys

Brand Photo on yritysvalokuvaukseen keskittynyt kuvaamo ja missiomme on tarjota asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaisia huippulaadukkaita valokuvia. Emme ole keskittyneet mihinkään erityiseen kuvaustyyliin, vaan toteutamme kaikentyyppisiä yritysvalokuvauksen toimeksiantoja asiakkaiden ehdoilla. Vahvuutemme kilpailijoiden nähden on business-lähtöisyys, vahva liiketoiminnan ymmärtäminen ja sen yhdistäminen kuviin.

Asiakkaat voivat halutessaan hankkia yhden ja saman katon alta kaiken tarvitsemansa koko yrityksen valokuvaviestintään. Brand Photon tarjoamat palvelut ovat kuvastrategia, valokuvaus sekä kuvankäsittely:

Kuvastrategia: Onko yrityksesi kuvamaailma vailla selkeää suuntaa? Meidän avulla onnistuu yrityksen strateginen kuvasuunnittelu ja toteutus alusta loppuun. Oikeanlainen kuvallinen ilme vahvistaa yrityksen brändiä ja luo oikeanlaisia mielikuvia, jotka heijastuvat lopulta myös myyntiin.

Valokuvaus: Brändikuvaus, henkilöstökuvaus, tapahtumakuvaus, mainoskuvaus, vuosikertomuskuvaus, kuvapankkikuvaus, fiiliskuvaus jne. Kaikki kuvaukset ovat meille tärkeitä ja kaikista meillä on kokemusta sekä näkemystä.

Kuvankäsittely: Ammattivalokuvauksessa kuvankäsittely on se työvaihe, joka viimeistelee hyvät valokuvat loistaviksi. Kuvakäsittelyvaiheessa haastavimmatkin kuvamuokkaukset ja rakennetut kuvat ovat mahdollisia.

Brand Photo toimii valtakunnallisesti ja meillä on yhteistyökumppaneita ympäri suomen. Olemme hyvin verkostoituneita ja teemme paljon yhteistyötä tuottajien, visualistien, meikkaaja-maskeeraajien sekä graafisen- ja videoalan osaajien kanssa.

Meistä kaikilla yrityksillä tulisi olla mahdollisuus laadukkaisiin valokuviin ja sen takia olemme myös erittäin kustannustehokas vaihtoehto yritysvalokuvauksiin. Ota yhteyttä myynti@brandphoto.fi tai 010 526 2560 ja toteutetaan yrityksellesi sen identiteetin näköiset valokuvat. Tämä on täysin riskitöntä, koska meillä on aina 100%:n tyytyväisyystakuu!