Yritys

Brand Photo on yritysvalokuvaukseen keskittynyt kuvaamo ja missiomme on tarjota asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaisia huippulaadukkaita valokuvia. Toteutamme kaikentyyppisiä yritysvalokuvauksen toimeksiantoja asiakkaiden ehdoilla. Vahvuutemme kilpailijoihin nähden ovat business-lähtöisyys, vahva liiketoiminnan ymmärtäminen ja sen yhdistäminen kuviin. Asiakkaamme pystyvät hankkimaan meiltä kaikki palvelut yrityksen valokuvaviestintään:

Kuvastrategia: Onko yrityksesi kuvamaailma vailla selkeää suuntaa? Meidän avulla onnistuu yrityksen strateginen kuvasuunnittelu ja toteutus alusta loppuun. Oikeanlainen kuvallinen ilme vahvistaa yrityksen brändiä ja luo oikeanlaisia mielikuvia, jotka heijastuvat lopulta myös myyntiin.

Valokuvaus: Brändikuvaus, henkilöstökuvaus, tapahtumakuvaus, mainoskuvaus, vuosikertomuskuvaus, kuvapankkikuvaus, fiiliskuvaus jne. Kaikki kuvaukset ovat meille tärkeitä ja kaikista meillä on kokemusta sekä näkemystä.

Kuvankäsittely: Ammattivalokuvauksessa kuvankäsittely on se työvaihe, joka viimeistelee hyvät valokuvat loistaviksi. Kuvakäsittelyvaiheessa haastavimmatkin kuvamuokkaukset ja rakennetut kuvat ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä myynti@brandphoto.fi tai 010 526 2560 ja toteutetaan yrityksellesi sen identiteetin näköiset valokuvat. Tämä on täysin riskitöntä, koska meillä on aina 100%:n tyytyväisyystakuu!

Kysytyimpien kuvausten hintoja

Henkilökuvaus studiolla (1-2 kuvaa) alk. 160+alv per henkilö

Laaja henkilökuvauspaketti (1-2h, 10-15 kuvaa) alk. 650e+alv per henkilö

Lyhyt kuvaus asiakkaan lokaatiossa (1h, 5-10 kuvaa) alk. 350e+alv

Yrityksen brändikuvaus (8h kuvaus + 4h käsittely, 30-50 kuvaa) alk. 1800e+alv

Yrityksen brändikuvaus mini (4h kuvaus + 2h käsittely, 15-20 kuvaa) alk. 950e+alv